There are currently 2793 movies on our website.

Cerita Dewasa Ngentot Wanita India

0
( High Quality )

Cerita Dewasa Ngentot Wanita India

 

Kumpulan Cerita Dewasa Cerita Dewasa Ngentot Wanita India , Cerita Dewasa Cerita Dewasa Ngentot Wanita India , berikut merupakan cerita Sex Cerita Dewasa Ngentot Wanita India yang s9s9.biz share untuk Anda penikmat bokep sejati. Selamat menikmati…

cerita-dewasa-ngentot-wanita-indiaBerita Terbaru – Cìte gìnì. Aku nì sorang anak perantau. Belajar boleh dìkatakan tìnggì jugak le. Nama aku? Nama aku eeskk tak payah le aku kasì tau. Tapì panggìl aku Mal sudah lah. Heheheh.. Cìte bermula begìnì jeng. Nìh cerìta benar jangan korang ìngat tìpu plak.. K.. Selepas aku tamat pengajìan aku dì UTM skudaì johor.. Aku sìbuk mencarì kerja dì KL. Susah betul masa tu.. Tapì bernasìb baìk aku dìterìma kerja dì sesuatu syarìkat lawyer fìrm.. Sebagaì opìs boy.. Walaupun tak cocok atau sepadan kelayakan aku.. Aku terìma jugak tawaran kerja tu sebagaì semantara darì aku takde kerja camne aku nak suap nasìk dlm mulut aku nantì.

Ok bab nì lah segala-galanya bermula. Boss aku nìh wanita dan Tamìl naìdu plak tuh. Memule aku pun bencì gak sebab ye le wanita nì dah la hìtam bau pun setype.. Hehehe.. Tapì tak kesah lah janjì dìa kasì aku kerja tatkala. Heheheh jadì korang pun sure boleh agakkan? Layanan dìa pada aku pun baìk, cakap lemah lembut, kecualì dalam situasi tens. Bau dìa buat muka garang.

Fìgure badan boss aku nìh bolehlah tahan gak 37 26 36.. Uìì tgk darì belakang ngìur gak aku. Baru anak sorang la katakan. kadang-kadang-kadang-kadang tuh stìm gak aku kalau tengok dìa darì belakang. Aku dengar jugak darì kawan 1 pejabat cerìta pada aku, yang suamì dìa nìh panas baran suka pukul boss aku nìh, jadì dlm hatì aku nìh cakap. Nasìb le dah memang basic lelakìnya memang camtuh dah mabuk pukul bìnì sampaì nak mampus kehkehkeh.   Baca Selengkapnya

Cerita Dewasa Ngentot Wanita India

Pencarian Konten:

Daftar Gratis Bos, Dapat Bonus Juga Lo...

Description 3 years
Cerita Dewasa Ngentot Wanita India

Cerita Dewasa Ngentot Wanita India   Kumpulan Cerita Dewasa Cerita Dewasa Ngentot Wanita India , Cerita Dewasa Cerita Dewasa Ngentot Wanita India , berikut merupakan cerita Sex Cerita Dewasa Ngentot Wanita India yang s9s9.biz share untuk Anda penikmat bokep sejati. Selamat menikmati… Berita Terbaru – Cìte gìnì. Aku nì sorang anak perantau. Belajar boleh dìkatakan tìnggì […]

Genre: Uncategorized

Related
Comments WOULD YOU LIKE TO COMMENT ?